Joomla hosting

Start hosting

Basispakket

  • 10GB schijfruimte
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Onbeperkt e-mailadressen
  • Onbeperkt databases
  • Gratis SSL-certificaat
  • Dagelijkse back-up

Eerste 6 maanden

€ 0,99 p.m.

daarna 2,99 p.m.

Pro hosting

Meest gekozen!

  • 20GB schijfruimte
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Onbeperkt e-mailadressen
  • Onbeperkt databases
  • Gratis SSL-certificaat
  • Dagelijkse back-up

Eerste 6 maanden

€ 1,99 p.m.

daarna € 4,99 p.m.

Extra large hosting

Lekker groot!

  • 50GB schijfruimte
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Onbeperkt e-mailadressen
  • Onbeperkt databases
  • Gratis SSL-certificaat
  • Dagelijkse back-up

Eerste 6 maanden

€ 5,99 p.m.

daarna € 7,99 p.m.

Joomla hosting

Kies je voor Joomla en zoek je daar de juiste hosting bij? De webhosting sluit goed aan bij het eenvoudig beheer in dit Content Management Systeem (CMS). Een systeem waarin je niet hoeft te kunnen programmeren. Zodat je er mee kunt werken als je dat ook kunt in de office-toepassingen, zoals een tekstverwerker of een spreadsheet.

Met onze Joomla site hosting heb je tal van uitbreidingsmogelijkheden en kun je alle thema’s gebruiken die je zou willen. Om de hosting voor Joomla precies af te stemmen op jouw website. Inclusief automatische backups, waarmee we ervoor zorgen dat je nooit meer data zal verliezen. Omdat er gelukkig een backup beschikbaar is, zodat je altijd weer een stap terug kunt.

In 3 stappen van start met Joomla

Benieuwd hoe het werkt als je onze Joomla web hosting wilt gebruiken? We zetten het in 3 duidelijke stappen voor je op een rij:

1. Kies je domeinnaam en hosting


Heb je al een domeinnaam in gedachten en zoek je daar goede en goedkope hosting bij? Kies online de domeinnaam die je wilt gebruiken en het pakket dat je nodig hebt. Of laat je daarover adviseren door onze specialisten. Speciaal voor jouw Joomla website, waarbij we er rekening mee houden hoe je daar gebruik van gaat maken.

2. Ontvang jouw inloggegevens


Bestel online jouw Joomla hosting, zodat je daar zo snel mogelijk de inloggegevens voor ontvangt. Gewoon in jouw mailbox, met een overzicht van alle gegevens die je nodig hebt om de website en de hosting te gaan gebruiken.

3. Aan de slag met Joomla

Installeer Joomla met één druk op de knop in Installatron. Zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Wij zorgen ervoor dat technisch alles goed staat ingesteld, om je daarover geen zorgen te hoeven maken.

Veelgestelde vragen

Joomla is een open-source contentmanagementsysteem (CMS) dat wordt gebruikt om websites en online applicaties te bouwen en te beheren. Net als WordPress biedt Joomla een gebruiksvriendelijke interface voor het maken, bewerken en publiceren van webinhoud, maar het verschilt qua functionaliteit en architectuur.

Joomla wordt vaak gebruikt voor complexere websites met meer geavanceerde functionaliteiten, zoals meertalige sites, online winkels en community portals. Het heeft ook een uitgebreide verzameling van extensies (plugins en modules) waarmee je de functionaliteit van je website kunt uitbreiden.

Om Joomla te installeren volg je de volgende stappen

  1. Log in je Goedkopewebhoster account
  2. Klik in de linkerbalk op ‘Webhosting’ en vervolgens op ‘mijn webhosting’
  3. Klik op de website waarop je Joomla wilt installeren
  4. Klik op de knop ‘Login bij DirectAdmin’
  5. Ga naar ‘Featured Application’ en klik ‘joomla’ aan
  6. Klik op de knop rechtsboven ‘install this application’

Joomla werkt op basis van een architectuur van modules, extensies en sjablonen. We geven je een korte uitleg van hoe Joomla werkt!

  1. Installatie: Je begint met het installeren van Joomla via DirectAdmin
  2. Sjablonen: Nadat Joomla is geïnstalleerd, kies je een sjabloon of thema voor je website. Dit bepaalt het uiterlijk en de lay-out van je site. Sjablonen kunnen worden aangepast om aan je specifieke behoeften te voldoen.
  3. Extensies: Joomla heeft een uitgebreid ecosysteem van extensies die functionaliteit toevoegen aan je website. Dit kunnen bijvoorbeeld extensies zijn voor het beheren van content, het toevoegen van formulieren, het creëren van online winkels, en nog veel meer.
  4. Content management: Je kunt content toevoegen en beheren via de Joomla-beheerinterface. Dit omvat het maken van pagina’s, artikelen, menu’s en categorieën, en het beheren van gebruikers en hun rechten.
  5. Modules en plug-ins: Joomla maakt gebruik van modules en plug-ins om extra functionaliteit toe te voegen aan je website. Modules zijn bijvoorbeeld kleine blokken content die op specifieke posities op je site worden weergegeven, terwijl plug-ins extra functionaliteit bieden, zoals SEO-optimalisatie, social media integratie, etc.
  6. Updates en onderhoud: Het is belangrijk om regelmatig updates uit te voeren voor Joomla en de geïnstalleerde extensies om de veiligheid en prestaties van je website te waarborgen.

Ja! Als jij momenteel denkt dat je te veel betaald en/of een veel te trage website hebt kan je er voor kiezen om over te stappen!

Hosting met gratis SSL-certificaat

Wil je Joomla hosting vergelijken en zeker weten dat je op die manier een goede keuze maakt? Je ontvangt bij ons een gratis SSL-certificaat. Dat betekent dat je een beveiligde HTTPS-verbinding gebruikt. Dat is belangrijk, omdat het een waarschuwing voor veiligheidsrisico’s in de diverse browsers voorkomt. Zodat je bezoekers een veilige online omgeving kunt aanbieden, zonder dat je daar bij ons extra kosten voor hoeft te maken.

Tip: heb je al een website en wil je die verhuizen? We helpen je met onze verhuisservice. Zodat je over kunt stappen op de beste Joomla hosting, terwijl je daar ondertussen een lage prijs voor betaalt.

Uiteraard helpen we je graag met de beste support. Voor jouw Joomla website, bijvoorbeeld aan de hand van de antwoorden in de kennisbank. Met informatie over de belangrijkste onderwerpen, zodat je zeker weet dat je er niet alleen voor staat. En je jouw hosting goed kunt inrichten, om de website goed beschikbaar te maken. Vanaf snelle servers in Nederland, die we waterdicht beveiligen om te garanderen dat anderen daar geen toegang toe hebben.

Waarom GoedkopeWebhoster?

Wij geloven dat wij de aller beste prijs/kwaliteit verhouding hebben van Nederland. Nergens anders kan je de kwaliteit van GoedkopeWebhoster vinden voor een lagere prijs!

GoedkopeWebhosterXXL HostingHostnetYourhosting
Schijfruimte10 GB10 GB5 GB2GB
DataverkeerOnbeperkt100 GB
MailboxenOnbeperkt995Geen
Backup kostenGratisGratis€ 2,50 p.m.€ 3,94 p.m.
Prijs€2,99 p.m.€ 12,00 p.m.€ 7,00 p.m.€ 4,99 p.m.

Beste Joomla hosting: GoedkopeWebhoster

We zijn jouw specialist in Joomla site hosting. Speciaal voor de website die je wilt bouwen of die je gaat verhuizen. En waar je zonder omkijken gebruik van kunt maken, om jouw bezoekers een veilige online omgeving te bieden. Waar ze jouw diensten en andere informatie kunnen bekijken. Of waar je een blog kunt starten, met tal van artikelen die razendsnel laden en altijd beschikbaar zijn.

Onze technisch specialisten staan voor je klaar, ook op het moment dat je er zelf niet helemaal uitkomt. Met de hosting voor Joomla, waarover je online jouw vragen kunt stellen door een supportticket aan te maken. Zodat je er nooit alleen voor komt te staan en zeker weet dat je goed gebruik kunt maken van de Joomla hosting.

10GB schijfruimte + SSL certificaat: De eerste maand voor slechts 1 euro!

Hulp nodig? Wij helpen graag!

Ook in de avonduren en weekenden!

Vertrouwd door meer dan
10.000 klanten

Klanten waarderen ons op basis van ruim 360 beoordelingen